Pagina's op IkLeerBIM

maandag 9 februari 2015

Ik Leer ook BIM...

Vanzelfsprekend is mijn blog een prima plaats om (naast vele anderen blogs zoals in mijn bloglist linksonder) meer te leren over BIM en/of Revit. (Want, nee het is absoluut geen synoniem van elkaar) Maar er zijn ook andere plekken waar je de diepte in kan. Ik wil er hier zomaar 2 noemen die mij opvallen.


In de eerste plaats gaat Avans+ een opleiding BIM engineer beginnen. Dat is een goed initiatief dat aansluit bij een veranderende wereld. Zowel voor adviseurs en architecten maar net zo goed voor de bouwers. En als ik Martijn de Riet mag geloven in zijn column op het BIM-Platform is het een redelijk unieke opleiding. Je moet wel opschieten want ze willen 12 februari beginnen. En anders kan je heus volgend jaar wel aanschuiven.

Daarnaast de RTC. Ik heb al enkele keren namens RoosRos Architecten de Revit Technology Conference mogen bijwonen. Twee jaar terug in Delft en afgelopen jaar in Dublin. Het was beide keren een intensieve, inhoudelijke maar niettemin leuke ervaring. Een plek waar je tal van internationale specialisten tegen het lijf loopt, om contact mee te leggen en om veel van te leren. De volgende RTC in Europa wordt gehouden op 29 - 31 oktober in Budapest.
Voor de echte diehards nog een reminder. Want de RTC is voor en door gebruikers. Je kan zelf ook een lezing geven op een RTC (mits die door de ballotage commissie heen komt natuurlijk). Voorstellen kunnen nog tot 19 februari worden ingediend

Beide opleidingen kosten inderdaad tijd en geld. Maar dan heb je ook wat..
Goed om rekening mee te houden in je planning.

Geen opmerkingen:

Populaire berichten

Zoeken in deze blog